یکی از دغدغه این روزهای صاحبان کسب و کار، ورود به دنیای دیجیتال است. روشهای مختلفی برای ورود به عرصه دیجیتال وجود دارد. اما یکی از روشهای مهم، طراحی سایت برای هر کسب و کاری است. اما یکی از مواردی که هنگام راهاندازی وبسایت به آن توجه نمیشود، استانداردهای طراحی سایت است. برای داشتن یک وب سایت موثر و کاربر پسند، باید استانداردهای طراحی سایت را بدانید و سپس تمامی آنها را با دقت رعایت کنید. اما استانداردها چیست؟ برای اطلاع ادامه مطلب را مطالعه کنید.
استانداردهای طراحی سایت: تعیین هدف اصلی از فعالیت سایت
یکی از استانداردهای طراحی سایت، تعیین هدف اصلی است. این امری بدیهی میباشد. پیش از انجام هر کاری شما باید اول هدفتان را مشخص کنید. چنانچه هدفتان معلوم نباشد، هیچ کاری از پیش نخواهید برد و حتی اگر هم کاری انجام دهید، کاری ناقص خواهید داشت. برای مثال، میخواهید فروشگاه اینترنتی داشته باشید که محصولات خانگی را میفروشد. پس هدفتان این است که یک سایت فروشگاهی داشته باشید که محصولات فیزیکی را به فروش میرسانید. بنابراین دستهبندی این سایت نیز به لوازم خانگی مرتبط است. بنابراین باید موارد زیر را تعیین کنید:
- خدماتی که ارائه میکنید فیزیکی یا مجازی هستند؟
- محصولاتی که میخواهید ارائه کنید.
- دستههایی که برای محصولات خود در نظر دارید.
- شعار و عنوان فروشگاه اینترنتی را در نظر بگیرید.
استانداردهای طراحی سایت: محتویات سایت
زمانیکه هدفتان را مشخص کردید، باید تعیین کنید که چه مطالب و محتویاتی را میخواهید در سایتتان قرار دهید. همانطور که میدانید، هیچ سایتی بدون محتوا موفق نخواهد شد. بنابراین یکی از مراحل مهم استانداردهای طراحی سایت، در نظر گرفتن محتویات سایت است. شما باید محتوا را تنظیم کرده و باید حجایگاه نمایش آن را در سایتتان مشخص کنید. اینکه چه نوع محتوایی در داخل سایتتان داشته باشید، کاملا به مخاطبتان بستگی دارد. شما باید سوالات احتمالی که ممکن است در ذهن مخاطب ایجاد شود را یافته و محتواهایی بر آن اساس بنویسید.
استانداردهای طراحی سایت: انجام دستهبندی
تعیین دستهبندی یکی دیگر از استانداردهای سایت است و طبق محصولات یا خدماتی که قرار است در سایتتان به فروش برسانید، این دستهبندی انجام میشود. تعیین دسته و زیر دسته یکی از ملزومات طراحی سایت است. اگر اینها مشخص باشد، نوع نوشتارتان نیز مشخص خواهد شد و شما میتوانید به راحتی تولید محتوا کنید.
استانداردهای طراحی سایت: ظاهر سایت
مرحله بعدی که در استانداردهای طراحی سایت قرار دارد، ظاهر سایت است. ظاهر باید از نظر فیزیکی بررسی شود. سایتتان باید بهصورتی طراحی شود که کاربرانتان جذب آن شوند. فاکتورهای دیگری مانند سرعت، قرارگیری محصولات و خدمات، رنگبندی و غیره نیز در این مرحله انجام میشود. برای اینکه در این مرحله استانداردهای طراحی سایت رعایت شود، میتوانید طراحی سایت وردپرس را انجام دهید. زیر تمامی قالبهای وردپرس این استانداردها را رعایت میکند.
استانداردهای طراحی
موارد دیگری که باید هنگام ساخت وبسایت رعایت کنید و جزو استانداردهای ساخت سایت محسوب میشود، عبارتند از:
- کدهای به کار رفته در داخل طراححی بهینه باشد.
- سایت از نظر گرافیکی و عملکردی کاربرپسند باشد.
- بارگذاری سرعت بالا داشته باشد.
- سطوح دسترسی آسان باشد.
- در تمامی مرورگرها سازگار باشد.
- ریسپانسیو باشد.
پشتیبانی و نگهداری سایت
تمامی سایتها بعد از راهاندازی به مدیریت و پشتیبانی نیاز دارند. اگر وب سایت را به حال خود رها کنید، به مرور زمان از بین خواهد رفت. بنابراین طراح سایت بعد از راهاندازی آن باید موارد زیر را انجام دهد:
- به روز رسانی سایت
- به روز رسانی اطلاعات
- تهیه نسخه پشتیبان به صورت منظم
- ویرایش بخشهای مختلف سایت
سئو سایت
برای اینکه سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل قرار بگیرد، باید بهینه شود. این بهینه سازی را سئو میگویند. سئو سایت یکی از موارد جدا نشدنی از سایتتان است. برای اینکار میتوانید تبلیغات در سایتهای پربازدید، لینک سازی داخلی و خارجی، بک لینک دادن و غیره استفاده کنید. همچنین از سایت وردپرسی دارید میتوانید با نصب افزونههای یوآست یا رنک مث به بهینه سازی سایت خود کمک کنید.
موارد دیگر که باید رعایت شود
سایر موارد مهم در استانداردهای طراحی سایت عبارتند از:
- اطلاعات مربوط به کسب و کار نمایش داده شود.
- گذاشتن اطلاعات تماس
- انتخاب عناوین واضح در فهرست
- اشتراک گذاشتن شبکههای اجتماعی
- هاست با کیفیت
اینها تمامی مواردی است که هنگام طراحی سایت باید آنها را رعایت کنید. به نظر شما دیگر چه مواردی ممکن است هنگام راهاندازی وبسایت مهم باشد؟
Leave A Comment